Selly, dezvăluirile celui mai influent român din mediul online: „Adevărul este că m-am lăsat de facultate în 3 ore”
Selly, unul dintre cei mai influenți români din mediul online, un multimilionar în subscriberi și în vizualizări pe rețelele sociale, ceea ce i-a adus și primul milion de Euro, la majorat, vine duminică la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la 22:30, la Kanal D!
La doar 13 ani, Selly a devenit partener afiliat YouTube și, de atunci, a primit din cadrul acestei platforme două premii de argint și unul de aur pentru crearea de conținut. În 2019, la 17 ani, a devenit cel mai urmărit YouTuber din România.
Selly, dezvăluirile celui mai influent român din mediul online
În prezent, la 22 de ani, în cei 10 ani de carieră de vlogger, are propria academie de vlogging, este fondatorul trupei 5Gang, autor de piese și cântăreț, actor și producător de film. În offline, Selly a devenit cunoscut publicului larg pentru opiniile critice aduse sistemului de învățământ din România, precum și din dezbaterile cu diverși oameni de televiziune.
„Adevărul este că m-am lăsat de facultate în 3 ore”
„Adevărul este că m-am lăsat de facultate cu nici 3 ore înainte de prima zi de facultate”, mărturisește, în exclusivitate, Selly, cu privire la una dintre deciziile luate de acesta în viață.
„Cât de bun e Selly la driblinguri verbale?”, „Câte cărți ați citit?”, „Cât de important a fost să luați notă mare la BAC?”, „Câți bani pierdeți ca să mergeți la școală?”, „V-a înfrânt televiziunea?”, „Cât trebuie să influențeze un influencer?”, „Cât valorează brandul Selly?” sunt doar câteva dintre întrebările adresate lui Selly în ediția de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la 22:30, la Kanal D!
Ce ar face Selly pentru România dacă ar fi pentru o zi președinte
Evident, ca președinte nu ai atribuții foarte semnificative când vine vorba de punerea în aplicare rapidă a unei decizii. Nu e ca și cum tu ca președinte faci legi sau poți să faci ceva de unul singur pe plan intern, însă dacă aș ocupa această funcție, cu siguranță aș lua decizia de a face ceva în legătură cu educația, de a finanța educația mult mai mult și de a face oamenii să înțeleagă că educația e un domeniu foarte important pentru că elevii de azi vor fi cei care mâine vor fi în câmpul muncii, vor trebui să facă față într-un mediu competitiv și să demonstreze că pot să susțină restul oamenilor din țară care nu muncesc, pot să îi susțină pe ceilalți.
Avem nevoie de un sistem educațional care să funcționeze și să dea rezultate și să pregătească oamenii cu adevărat pentru anul și perioada în care trăim, un sistem de educație care să fie relevant pentru mediul în care suntem in anul 2021, pentru tehnologia de acum, pentru inovațiile de acum, pentru ziua de mâine, pentru ce va fi mâine, sistemul nostru pare a fi blocat în timp și că te pregătește pentru trecut. Citește tot articolul aici.